Velkommen til KVK sin nye nettside!

På denne siden vil du finne informasjon om klubben, resultater, treninger, styret, konkurranser og alt annet som skal være relevant å vite. I tillegg til informasjonen som ligger her, vil det komme informasjon på den lukkede facebook-gruppa. Det vil jevnlig bli lagt ut mer og mer innhold her, og vi håper å fylle opp med bilder og videoer av medlemmer som løfter på trening, i konkurranse eller hjemme.

Vi er nå, sammen med store deler av verden, i en spesiell situasjon. Organisert idrett er stengt ned på ubestemt tid, og vi forholder oss til de reglene som gjelder for dette. Fellestreninger vil starte opp igjen så fort dette forbudet er opphevet, og det er forsvarlig å komme i gang igjen.
Det er av NVF bestemt at alle konkurranser i mars/april utgår, eller flyttes. Dette får konsekvenser for to klubbstevner for KVK, i tillegg til NM junior og NM veteran. Det er foreløpig snakk om å flytte disse til etter sommer.

Selv om mange ting nå står stille, trenger ikke det bety at ikke det er ting vi kan gjøre.
Vi ønsker, om mulig, å sette opp et årsmøte for KVK via nettet, slik at alle som ønsker får delta, uten at vi trenger å være samlet. Informasjon om dette vil komme fortløpende, men om du har noen saker du ønsker skal bli tatt opp, send en mail til bendik@kvadtraining.com.

Ellers håper vi at alle har det greit og tar hensyn, og får trent så godt man kan i denne perioden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: