Informasjon om Regionsmesterskap 2020

Her følger all relevant info om RM 2020 som arrangeres i Kristiansand på CrossFit Kvadraturen!
Lørdag 17. oktober


INNVEIING
Innveiing pulje 1-3: 07.30 på Scandic Hotell Bystranda.
Innveiing pulje 4-6: 12.00 på Scandic Hotell Bystranda.

Møt opp noen min før så du er klar til du blir ropt opp.Under innveiing skal du melde inn dine startvekter i snatch (rykk) og clean & jerk (støt). Disse kan endres under oppvarming, både opp og ned. Anbefaler å heller melde inn litt lavere enn du tenker å starte på, og så kan dette høynes under oppvarmingen. Dette hjelper trenere med. Vekt for 1. løft kan som en generell regel være ca. 93% av maksen din.

PULJER OG TIDSSKJEMA
Det er 6 puljer. Tre puljer for kvinner. Tre puljer for menn.
Jeg kan ikke si 100% når puljene starter (utenom pulje 1), men vi prøver å følge ca. dette tidsskjemaet.

MERK: Dette er bare tentativt, og endringer kan forekomme!
09.25 – 09.30: Åpning av stevnet
09.30 – 10.45: Pulje 1
10.45 – 11.00: Premieutdeling + Omrigg
11.00 – 12.15: Pulje 2
12.15 – 12.30: Premieutdeling + Omrigg
12.30 – 14.00: Pulje 3
14.00 – 14.30: Premieutdeling + Omrigg + Noen ord fra KVK
14.30 – 15.45: Pulje 4
15.45 – 16.00: Premieutdeling + Omrigg
16.00 – 17.15: Pulje 5
17.15 – 17.30: Premieutdeling + Omrigg
17.30 – 18.45: Pulje 6
Som sagt er dette ikke skrevet i stein! Det kan fort bli noen forsinkelser!

MERK: Alle løfterne som er ferdig skal så fort som mulig vaske stang og vekter som er brukt under oppvarmingen, slik at disse er klare til neste pulje! Kun 15min mellom puljer, så ta hensyn til de som kommer etter deg.

For puljer på 8 eller færre løftere er det 10min pause mellom rykk og støt. For puljer på 9 eller flere løftere er det 5min pause mellom rykk og støt.

MUSIKK
Det vil være musikk rett før løfteren skal ut på plattformen, men denne må skrus av i det løftet går.

COACHER UNDER STEVNET
Det vil primært være Thomas, Frank og Bendik som coacher utøvere fra KVK under stevnet. Noen har deltatt på flere stevner før, men for mange er dette helt nytt. Trenerne vil hjelpe utøvere gjennom på best mulig måte med valg av vekter, noen oppmuntrende ord og oppfølging underveis, så dere får en god opplevelse!

CORONA-RESTRIKSJONER
Lisa er corona-ansvarlig under stevnet. Hun har på forhånd forberedt en del informasjon og ark som vil være i lokalet. Info om dette kan sees i dokumentet under. Hun er også en av dommerne under stevnet, så hun kan ikke bli forstyrret da. Er det noen spørsmål om dette underveis når hun dømmer rettes det til Bendik når han er tilgjengelig.

Viktig å merke seg:
ALLE skal sprite seg på hendene med en gang de går inn i lokalet, og deretter skal de skrive seg på listen som ligger ved inngangen. Vi er pålagt å skrive disse listene for å ha en oversikt i tilfelle en i lokalet skulle teste positivt i ettertid. Listene vil bli ivaretatt i 10 dager, og deretter etter norsk lov bli ødelagte, slik at ingen skal sitte igjen med deres telefonnummer i ettertid.

På listen skal det stå:
-NAVN
-ROLLE (D=Deltaker / F=Frivillig / P=Publikum)
-KLOKKESLETT
(er du ut og inn, så skriver du deg inn for hele dagen. Skal du kun se visse puljer, skriver du deg inn for det. Starttidspunkt når du kommer MÅ være med. Skriver du ikke sluttidspunkt antar vi du var der hele dagen)
-TELEFONNUMMER

FRIVILLIGE PÅ LØRDAGEN
Vedlagt legger jeg ved et bilde av skivepåsettere. Det skal være 6 skivepåsettere i hver pulje. Det kommer i hver pulje til å bli brukt to stenger som vil flyttes frem og tilbake fra plattformen. Mens den ene stanga ligger med riktig vekt på plattformen og løfteren løfter, skal den andre stanga vaskes og legge på riktig vekt for neste løfter!Oppgavene deres er derfor:
-Sørge for at riktig vekt er på stanga
-Flytte stenger fram og tilbake mellom hver løfter (med mindre samme løfter skal løfte to løft på rad)
-Vaske stang mellom hvert løft

Når dere er 6stk betyr det:
-2 bærer stang opp
-2 bærer stang ned og begynner å skifte vekter
-1 person vasker stanga som endres vekt på.
-1 person dobbeltsjekker at riktige vekter ligger på på stanga.
Dere bytter naturligvis bare på disse rollene underveis.

KIOSKEN
Her er det en jentegjeng som har full kontroll på alt som skjer i kiosken. Spørsmål angående dette rettes til Emilie

SOSIALE MEDIER ANSVARLIG
KVK har en Instagram som vi ønsker å bruke til å vise fram klubben, de flotte løfterne våre, frivillige og heiagjenger. Her vil det bli lagt ut videoer og bilder fra helga. Primært av KVK sine løftere.

LIVESTREAM
Planen er at hele stevnet skal livestreames via YouTube.

NEDRIGG
Vi trenger naturligvis også hjelp med nedrigg, og håper at flere vil bli igjen etter stevnet for å gjøre det unna raskt og effektivt! Vi er heldige som får lov til å låne utstyr og plass av Magnus og CrossFit Kvadraturen! Da er det også viktig at vi rydder fint opp etter oss når vi er ferdig med konkurransen.

KALK
I følge NVF sine regler så må alle ha sin egen kalk. Hvis du har kalk selv kan du ta med dette og bruke. Om ikke du har, så vil du få tildelt en klump du kan bruke under stevnet. Du trenger ikke oppgi om du har eller ikke i forveien.

ARENAEN
Midt i SAL 1, nærme tavla vil plattformen på 4x4m stå plassert. Foran vil det sitte tre dommere. Bak der igjen skal det være en tribune for publikum. Speaker, DJ, Timekeeper sitter ved siden av plattformen nærmest veggen ut mot AQ.
Skivepåsettere sitter ved siden av plattformen ved vektskivene.

GRESSET rett ved inngangen til hyllene og vendingmaskinen vil kiosken være. Det betales med Vipps til klubben i kiosken. Vi håper dere vil være med å støtte både de flinke som disker opp med god mat og kaffe her, i tillegg til klubben. Rett bak kiosken vil det være et forheng som skiller sal 1 og sal 2.
På gresset vil det også være mulighet for publikum å stå for å se på løfterne. Vinduene på toppen + døra vil mørklegges og det vil være to spotlighter mot plattformen for å skape en god atmosfære for løfterne! 
Det vil kun være EN inngang for publikum! Det er den som er på baksiden rett ved toalettene. Det er meldt opphold så om dere må stå i kø på enkelte tidspunkt her, gjør det ingenting å stå i kø utenfor for å komme inn.

SAL 2 vil brukes som oppvarming for alle løftere som er i den aktuelle puljen. Her er det kun tillatt for løftere, trenere og relevante funksjonærer. Døra ut her vil være mulig å bruke slik at løftere/trenere kan gå ut for å enkelt kunne få seg frisk luft. Den er utilgjengelig for alle andre.

SAL 3 vil brukes som utøverområde. Her kan løfterne oppbevare ting som de ikke skal ha med inn i oppvarmingen. De kan bruke rommet til å slappe av, tøye eller begynne å varme opp med stanga før de kommer inn i sal 2.

SPEILSALEN opp trappa ved toalettene vil brukes til publikumsområde. Her kan hvem som helst oppholde seg for å slappe av om man ikke vil være nede i lokalet. Ingen garanti, men kanskje mulighet for å få opp livestreamen av stevnet her om vi får det til.

OPPSUMMERING OG SPØRSMÅL
Da har vi vært gjennom det meste. Likevel mulig at noe er glemt. Hvis dere lurer på noe, ring 91576736 for svar på dine spørsmål.

Vi gleder oss til årets Regionsmesterskap!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: