Styret og trenere

Bendik Dalen
Klubbens leder og antidopingansvarlig
Bendik startet med CrossFit i 2016, men har siden 2018 drevet kun med vektløfting som utøver og trener, med unntak av noen få konkurranser i CF. Han har gull fra NM junior, sølv og bronse fra NM og et gull fra Nordisk mesterskap. Han er utdannet PT og går nå en Bachelor i idrettsvitenskap på NTNU. Samtidig som Bendik ønsker å satse på egen idrettskarriere, vil han også bidra til å legge til rette for alle løftere, og klubbens vekst til å bli den beste klubben i landet.

Thomas Eide
Hovedtrener og nestleder
Thomas har holdt på med vektløfting i 15 år, og er en meget merritert utøver i vektløfter-Norge med blant annet 7 gull fra NM, norske rekorder, deltakelse i EM junior og gull i Nordisk mesterskap for både junior og senior. I tillegg har han mottatt gullklokka, og blitt trent av Velichko Cholakov & Yordanka Apostelova. Nå jobber han som finansiell rådgiver for Sparebanken Sør. I KVK har Thomas ansvar for fellestreninger, og ekstra oppfølging av utøvere som deltar i nasjonale og internasjonale mesterskap. All erfaringen Thomas har opparbeidet seg som både trener og utøver gjennom mange år i idretten er noe medlemmer, og klubben nyter veldig godt av.

Frank Leandro Fredriksen
Breddetrener og styremedlem
Frank er selve definisjonen på en allsidig utøver. I sine yngre dager har han markert seg i blant annet fotball, volleyball, håndball, langrenn og løping. I slutten av ungdomsårene fant han kjapt sin kjærlighet for knebøy, og den rå styrken kombinert med en ekstrem utholdenhet gjorde at den alltid blide Venndølen fort ble veldig god da han begynte med CrossFit og senere vektløfting.
Frank var tidligere trener for Vindbjart junior i fotball, og er nå hovedtrener for Amazon Grimstad i 1. divisjon. Dette i tillegg til å eie sin egen CrossFit i Lillesand, og være en sterk bidragsyter i KVK. Det er liten tvil om at Frank liker å holde seg opptatt med travle dager!

Veslemøy Kollstad
Styremedlem
Veslemøy har sin bakgrunn fra friidrett hvor hun konkurrerte i mange år for KIF, hvor hun også var ungdomsleder. Dette var før hun begynte med CrossFit. Nå konkurrerer hun aktivt i både CrossFit og vektløfting, og stiller høye krav til seg selv og sine treninger. Veslemøy har gull fra NM i 2020 og bronse fra 2019, og nå satser hun videre mot U23 EM i 2020 og EM i 2021. Hun er ambisiøs i begge idretter, og et talent å følge med på. I tillegg er Veslemøy glad i å se andre mestre, og motiveres av å trene sammen med andre i et godt fellesskap, sånn som KVK har.

Lisa Tvedt
Styremedlem
Lisa startet med trening og CrossFit i 2017. Siden da har hun hatt en enorm fremgang, og trent mye. Fra 2019 har hun hatt fokus kun på vektløfting. Hun er glad i å hjelpe andre og blir glad på deres vegne når de får til gode løft. Hun er utdannet vernepleier og jobber på Sørlandet sykehus med rus og avhengighetsbehandling. Lisa har vært en sterk bidragsyter i klubben siste året, er alltid med på trening, og stiller opp som en rettferdig og ansvarlig dommer på alle stevner!

Willy Ly
Styremedlem
Willy har drevet med fotball og generell styrketrening før han i 2017 begynte med CrossFit og vektløfting. Han er utdannet økonom og bruker mye tid på jobb, samtidig som han har en del ulike verv. Altså en type som ønsker å ha mange baller i lufta. Willy liker å se andre lykkes, og gi gode tips slik at ting blir gjort på riktig måte.

Jon Boye
Breddetrener
Jon har vært aktiv innen idrett hele livet, og har tidligere drevet med håndball. I 30 år har han holdt på med systematisk styrketrening, og er Norgesmester i vektløfting for veteraner fra 2018 og innehar flere Norgesrekorder. Han var ansvarlig for vektløfting og OLY-programmering på CrossFit Arendal fra 2014-2019. I tillegg har han mange kurs i både CF og vektløfting. Han er utdannet økonom og er nå eier av et skipsmeglerselskap i Bergen. Jon er brennende opptatt av å fremme vektløfting som en idrett for alle, uavhengig av alder, og samtidig skape et økt fokus på de helsebringende fordelene som sporten fører med seg, og hvordan dette kan relateres til å forbedre dagligdagse gjøremål, i tillegg til bedre prestasjon innen andre idretter.

Helena Boye
Breddetrener
Helena har sin bakgrunn fra apparatturn, og er nå trener i aspirantgruppa i Grimstad Turn og idrettsforening. Hun er tidligere eier og head coach på CrossFit Arendal, og er nå instruktør for «Aktiv på dagtid», som er et folkehelseprosjekt i regi av Agder idrettskrets. Helena er utdannet pedagog. I senere tid har hun tatt flere kurs i CF og vektløfting. Hun er godkjent forbundsdommer, har påbegynt Trener 1, og vil bidra med bredden i vektløfting på lik linje med annen idrett.

%d bloggere liker dette: